Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info
Kloen

" Kloen Kwartino: 15 spellen in één! "

" Sporzila: Sporten - Ziek zijn - toch Lachen "

Bericht uit de wereld van Kloen.

100 km Dodentocht t.v.v. Kloen

100 km Dodentocht t.v.v. Kloen


Filip Deseyne uit Rumbeke gaat de uitdaging aan om op vrijdag 11 augustus 2017 om 21u de 100 km Dodentocht van Bornem met zijn rolstoel af te leggen in minder dan 15u!!!

 De 100 km Dodentocht is een niet-competitieve wandeling met de uitdaging om 100 km te wandelen (of te joggen) in minimum 10 uur en maximum 24 uur.
Filip Deseyne uit Rumbeke is heel hard aan het trainen en gaat de uitdaging aan ondanks zijn fysieke beperking. In zijn rolstoel zal hij proberen in minder dan 15 uur  ‘de 100 km Dodentocht ‘ af te leggen . 
Zijn bewonderenswaardige uitdaging wil hij daarbij ook nog koppelen aan ‘Het Goede Doel’.
Filip verkiest dan ook om zijn zweet, bloed en tranen te verzilveren voor Kloen vzw. Kloen ligt hem bijzonder nauw aan het hart. Momenteel ontbreekt Filip de tijd om zijn sponsorbeleid uit te werken. Vandaar dat we met Kloen hiertoe een handje toesteken.
Kloen waardeert heel sterk dit nobel gebaar van Filip.  De glimlach op de vele kindergezichtjes zal Filip sterken om door te zetten op zijn moeizame tocht.
Vrijblijvend verzoek: steun Filip en moedig hem aan met een kilometersteun. Bepaal zelf je steun per kilometer. Graag uw bijdrage  overmaken op de Kloenrekening BE59 3850 5634 3626  met vermelding ‘ Dodentocht Filip’.
Bepaal zelf uw inzet en motiveer Filip zodat hij slaagt in zijn uitdaging. Kloen brengt Filip uiteraard op de hoogte van de giften.

Een grote Kloeneske dankjewel aan Filip en zijn sponsors!
(Foto: Roeselare sport - Dries Verhelst)