Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" Notebook verjaardagskalenders t.v.v. Kloen "

" Kloen voor de lach bij het zieke kind "

Bericht uit de wereld van Kloen.

Familiedag Bubble ID Gentbrugse Meersen2024

Familiedag Bubble ID Gentbrugse Meersen2024

Familiedag Bubble ID

De Bubble ID Familiedag i.s.m. VIB en Kloen komt er aan! 
Reeds ingeschreven? Gauw doen!
En lieve kinderen, groot en klein, vergeet niet om jullie knuffeltje mee te brengen!
De wat gekke, maar o zo lieve  DOKTER KNUFFEL verwacht jullie mét jullie knuffeltje in haar heel speciale praktijkruimte! 
Info Bubble ID: https://www.bubbleid.be/
Kloen werkt samen met Bubble ID om de onwetendheid rond Primaire Immuunstoornissen te doorbreken en allen met PID uit hun isolement te halen.

Bubble ID Familiedag i.s.m Kloen en VIB in de Gentbrugse Meersen voor kinderen en volwassenen met PID (Primaire Immuun Deficiëntie), hun familie en sympathisanten.

Zondag 21 april 2024 van 10u tot 17u30

Voormiddag:
wetenschappelijke wandeling - immunoglobulines

Namiddag
Speurtocht - curieuzeneuzen

Inschrijven voor 15 april 2024

Alle info + inschrijven: https://www.bubbleid.be/

De Kloenstappers willen Bubble ID een extra hart onder de riem steken! Enkele Kloenstappers wandelen op deze familiedag 60 km van AZ Delta Campus Rumbeke (Roeselare) naar de Familiedag van Bubble ID- UZ Gent in de Gentbrugse Meersen.
Ze vertrekken 's nachts om 03u en hopen omstreeks 15u aan te komen in 'De Vierde Zaal'  in de Gentbrugse Meersen. Ze laten zich hierbij sponsoren en hopen zo een finacieel duitje bij te dragen voor Bubble ID, het gaat hen ook om, samen met Kloen, PID onder de aandacht te brengen.
Hoe vroeger kinderen met PID gediagnosticeerd worden, hoe sneller ze een comfortabeler leven kunnen leiden en minder vaak ziek worden. Genezen doen ze echter nooit. Wekelijks of tweewekelijks hebben ze levenslang een speciale behandeling nodig in het ziekenhuis of thuis.
Wisten jullie trouwens dat er 130 bloedplasmadonaties nodig zijn om 1 kindje met PID voor 1 jaar de nodige medicatie te kunnen geven? Dus: bloedplasma doneren: DOEN!!!
Info: https://www.bubbleid.be/