Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info
Kloen

" Kloen Kwartino: 15 spellen in één! "

" Sporzila: Sporten - Ziek zijn - toch Lachen "

Bericht uit de wereld van Kloen.

Kloen Sporzila
Video Foto's Facebook

Kloen Sporzila

SPORZILA: Sporten - Ziek zijn-  toch Lachen!
SPORZILA: een ballenproject met een boodschap!
SPORZILA: de ballen die een lach brengen zowel bij het gezonde als het zieke kind!
SPORZILA: onder de bescherming van de stad Roeselare!

Kinderen en jongeren aanmoedigen om te sporten, actief bezig te zijn, te bewegen is alvast een boodschap die Kloen met SPORZILA  duidelijk wil meegeven. Dat daarbij ook een duitje kan verdiend worden voor de goede doelen van Kloen enerzijds en voor de vele meewerkende  jeugdsportclubs en verenigingen anderzijds is natuurlijk mooi meegenomen!!!

Het KLOEN SPORZILA logo maakt in één oogopslag duidelijk waar het om gaat.

Unieke - voor Kloen ontworpen - voetballen, volleyballen, basketballen en tennisballen worden te koop aangeboden.  Ook bijhorende sportzakjes worden niet vergeten.
De verkoop  gebeurt her en der vanuit de Kloen Sporzila Publivan of via diverse meewerkende jeugdsportclubs en verenigingen. 
Bij deze verkoopactie wordt de boodschap meegegeven dat bewegen een must is voor jong en oud.
De opbrengst van de ballenverkoop is bestemd voor de door Kloen gesteunde goede doelen en ook de meewerkende sport- of jeugdverenigingen pikken hier een graantje mee. 
De ballen brengen geluk bij degene die er mee kan ravotten én, dankzij de vergaarde centjes, ook bij het zieke kind dat alweer kan rekenen op het bezoek van een ziekenhuisclown ...

Met Kloen zijn we heel blij dat we bij de uitwerking van het Sporzila project mochten  rekenen op hulp en medewerking van een aantal fantastische mensen en bedrijven.

Euroshop Roeselare sprong meteen op de Kloenkar en engageerde zich om de door Brecht Deraeve  (BD-Productions ) ontworpen voetballen, volleyballen,  basketballen en sportzakjes te laten produceren.

Rista - Tennisclub Rumbeke nam meteen het heft in handen voor de productie en verkoop van de professionele tennisballen.

Decuyper Motorhomes &  Caravans uit Poperinge schonk Kloen een prachtige caravan die door grafisch ontwerper en wallpainter Filip Cardoen uit Moorslede  omgetoverd werd in een ballencaravan:  de Sporzila Publivan. 

Ook Visix deed  een duit in het zakje bij de creatie van de Sporzila publispandoeken.

Uiteraard gaat onze dank ook uit naar het stadsbestuur van Roeselare die met
Burgemeester Kris Declercq en Schepen van Sport José Debels Sporzila ten volle steunt.


Met Kloen zijn we heel blij te ervaren dat Sporzila reeds goed onthaald wordt door verscheidene gerenommeerde sportverenigingen.
Een sublieme medewerking werd ervaren met:

KSV Roeselare

KNACK Volleybal

WYTEWA Basketbal

RISTA  Tennisclub Rumbeke

De ballen worden ondertussen ook reeds aangeboden bij:
DE SPEELHOED - Ledegem
CHOCOLATIER VAN  PARIJS - Roeselare
DE WASBEER - Roeselare

Zo willen we het lijstje verder blijven aanvullen.

Alle sporten worden gepromoot. Hiertoe werd vorig jaar reeds  een eerste fotosessie gehouden op de voetbalvelden van KSV Roeselare met fotograaf Dries Verhelst (Roeselare Sport). 
Ziekenhuisclown Saartje en een dertigtal kinderen  uitgedost  als sportieve clowntjes  en als zieke clowntjes in pyjama, poseerden er heel enthousiast om straks mee het KLOEN  SPORZILA PROJECT  te promoten. (zie foto's: Aanloop Sporzila 1, aanloop Sporzila 2 en lancering Sporzila).
Hier wordt nog een vervolg aan gebreid!!! 

Filmpje: met dank aan Liesbet Claerbout en Brecht Deraeve.